TAGE

Renovering af tage eller nyt tag | Vi hjælper dig

Skal taget renoveres eller  trænger huset til nye tage, er Tømrerfirmaet Hansen klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring, som ruster os til at arbejde med alle former for tagopgaver samt tagtyper. Vi er eksperter i hele processen – både til at lægge nye tage, energioptimering ved efterisolering og tagrenovering af nuværende tage. Vi arbejder med forskellige tagbelægninger og anvender ofte tegl, tagpap og bølgeplader. Disse materialer er gode at arbejde med og giver dig samtidig holdbare kvalitetstage.

 

Flere muligheder

Der er mange muligheder, når du står overfor, hvilket tag du skal vælge. Skal du have et nyt tag, anbefaler vi vedligeholdelsesfrie produkter, såsom Ivarplank facadebeklædning. Ivarplank kan benyttes i stedet for træ, og du slipper derfor helt for at vedligeholde materialet.

Du kan også give eksisterende tage et nyt look ved at placere et tagvindue. En ovenlysløsning er med til at skabe luft mellem gulv og loft og beriger  dig med et flot og unikt dagslys. Vi laver ovenlysløsninger med vinduer leveret fra Velux, som er de bedste på markedet.

Vi er derfor også i tæt dialog med vores Velux leverandør og har gennemgået et ”dagslyskursus”, hvorfor vi har  stor viden omkring deres brede produkt program, så vi finder de vinduer, som passer dit tag bedst.

 

Brug for rådgivning?

Et nyt tag eller renovering af eksisterende tage er en stor beslutning, hvor mulighederne er mange. Det kan være svært at forestille sig, hvordan tage kommer til at se ud med et bestemt materiale. Derfor kan vi arrangere et møde, hvor du får set de forskellige råmaterialer og færdige tagrenoveringer, som kan være dig behjælpelig i dit valg af tag. Ring til os på tlf. nr.  30 71 40 10 og aftal en tid, så finder vi ud af det sammen. Du kan også sende os en mail til: tomrerhansen@mail.dk.

 

Læs også:

Vinduer

 

Tage i Nykøbing Sjælland og Odsherred | Tømrerfirmaet Hansen

 

Top