En tilbygning til hus
I NYKØBNING SJÆLLAND & ODSHERRED


Tømrerfirmaet Hansen er din kompetente sparringspartner i Odsherred, hvis du ønsker at forøge dine kvadratmeter med en tilbygning til dit hus.

Der er mange fordele ved at udvide med en tilbygning. Der er selvsagt rigtig mange muligheder, og vi sørger for altid at vejlede vores kunder mod den bedste løsning for dem.

Med en tilbygning får du, udover den ekstra plads, mulighed for at lukke mere lys og luft ind i dit hjem. Store vinduespartier er eksempelvis en god måde at lukke haven ind i huset på og få glæde af din have hele året rundt.

Tømrerfirmaet Hansen sørger altid for at imødekomme dine behov i forhold til størrelse, stil og anvendelsesmuligheder. 

Rådgivning om materialer og stilarter 

En tilbygning opføres ofte i stil med det allerede eksisterende byggeri. I så fald er der mange overvejelser at gøre sig i forhold til f.eks. materialevalg, så tilbygningen fremstår som en del af en helhed.

Vi sørger for grundig vejledning hele vejen igennem, så du står tilbage med et harmonisk og solidt resultat. Ønsker man omvendt en tilbygning i en helt anden stilart, står vi også klar til at hjælpe.

Uanset dine ønsker og behov bruger vi altid de bedste materialer, og vi vægter punktlighed, god service og kvalitet over alt andet.

Kontakt os i dag og hør mere om tilbygning til hus 

Kontakt os i dag og få en snak med os om din nye tilbygning.

Vi tager gerne ud til dig og ser på dine muligheder, og med vores erfaring har vi ofte gode forslag og idéer til udførslen.

Vi har hjemme i Højby ved Nykøbing Sjælland. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 30 71 40 10 eller på e-mail tomrerhansen@mail.dk for et uforpligtigende tilbud.

Vi tilbyder

Kontakt os

Firmainfo


  • Tømrerfirmaet Hansen Aps
  • CVR: 27685420

Kontaktinfo


Adresseinfo


  • Ellingevej 40,
  • 4573 Højby Sj