Tagrenovering eller nyt tag 
I NYKØBNING SJÆLLAND & ODSHERRED


Skal taget renoveres eller trænger huset til et nyt tag, er Tømrerfirmaet Hansen klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring, som ruster os til at arbejde med alle former for tagopgaver samt tagtyper.

Vi er eksperter i hele processen – både til at lægge nyt tag, energioptimering ved efterisolering og tagrenovering af nuværende tage.

Vi arbejder med forskellige tagbelægninger og anvender ofte tegl, tagpap og bølgeplader. Disse materialer er gode at arbejde med og giver dig samtidig holdbare kvalitetstage.

Hvornår er det tid til at få renoveret taget?

Det er tid til at få renoveret taget, når du begynder at bemærke tegn på skade eller forringelse. Nogle typiske tegn inkluderer lækager, manglende eller ødelagte tagsten eller tagdækning, alder, skader forårsaget af vejret, forringede tagrender og afløb samt stigende energiregninger. Hvis du ser vandpletter på loftet eller langs væggene, kan det tyde på, at taget lækker. Hvis du bemærker manglende eller ødelagte tagsten, tagplader eller andre dele af taget, kan det være tid til en renovering.

Et tag har en forventet levetid, og når det nærmer sig eller overstiger den, kan det være klogt at overveje en renovering for at forhindre fremtidige problemer. Ekstreme vejrforhold som kraftig vind, hagl, sne eller is kan forårsage skade på taget, selvom det ikke umiddelbart er synligt. Det er en god idé at få taget undersøgt efter sådanne hændelser. Hvis tagrenderne er tilstoppede, eller der er tegn på vandansamling omkring taget, kan det forårsage skade over tid.

Hvis du bemærker, at dine energiregninger stiger uden en åbenlys grund, kan det være et tegn på, at tagisoleringen ikke fungerer korrekt, og at det er tid til at få renoveret taget for at forbedre energieffektiviteten.

Ønsker du en gratis konsultation, kommer vi gerne forbi og vurdere tagets tilstand.

Flere muligheder inden for tagrenovering

Der er mange muligheder, når du står overfor, hvilket tag du skal vælge. Skal du have et nyt tag, anbefaler vi vedligeholdelsesfrie produkter, såsom Ivarplank facadebeklædning. Ivarplank kan benyttes i stedet for træ, og du slipper derfor helt for at vedligeholde materialet.

Du kan også give eksisterende tage et nyt look ved at placere et tagvindue. En ovenlysløsning er med til at skabe luft mellem gulv og loft og beriger  dig med et flot og unikt dagslys. Vi laver ovenlysløsninger med vinduer leveret fra Velux, som er de bedste på markedet.

Vi er derfor også i tæt dialog med vores Velux leverandør og har gennemgået et ”dagslyskursus”, hvorfor vi har  stor viden omkring deres brede produkt program, så vi finder de vinduer, som passer dit tag bedst.

Brug for rådgivning af tagrenovering eller nyt tag?

Et nyt tag eller tagrenovering af eksisterende tage er en stor beslutning, hvor mulighederne er mange. Det kan være svært at forestille sig, hvordan tage kommer til at se ud med et bestemt materiale. Derfor kan vi arrangere et møde, hvor du får set de forskellige råmaterialer og færdige tagrenoveringer, som kan være dig behjælpelig i dit valg af tag. Ring til os på tlf. nr.  30 71 40 10 og aftal en tid, så finder vi ud af det sammen. Du kan også sende os en mail til: tomrerhansen@mail.dk.

Vi tilbyder

Kontakt os

Firmainfo


  • Tømrerfirmaet Hansen Aps
  • CVR: 27685420

Kontaktinfo


Adresseinfo


  • Ellingevej 40,
  • 4573 Højby Sj